Diensten.

Op verschillende manieren ondersteun, help en ontlast ik bedrijven, organisaties en HR-afdelingen. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden tot samenwerking.

Loading...

Kennismaking en oriëntatie.

Graag maak ik nader kennis om te bespreken hoe ik kan bijdragen aan jouw bedrijf of organisatie door in gesprek te gaan via de contact-pagina.

In een telefonisch vrijblijvend gesprek zullen we samen bepalen wat de specifieke inhoud van onze samenwerking zal zijn en in welke vorm ik deze specifiek zal aanbieden.

Wanneer we duidelijk op één lijn zitten en van beide kanten overtuigd zijn van de toegevoegde waarde, dan kom ik ook graag persoonlijk langs om een presentatie te geven van het beoogde plan en voor verdere zorgvuldige afstemming op het bedrijf of de organisatie.


Voor specifieke informatie over mijn verschillende diensten zie hieronder.

Loopbaan Coach

Als loopbaan/carrière coach help ik je persoonlijk met de volgende stap in je leven. Het veranderen van werk kan spannend zijn en het maken van keuzes lastig. Een coach kan je daarbij helpen om meer inzicht te krijgen in wat je wil, meer helderheid en uiteindelijk het vertrouwen en de daadkracht om ook daadwerkelijk de stap te zetten.

Externe Recruiter / Headhunter

Voor bedrijven, organisaties en hun HR-afdelingen die wel wat extra steun kunnen gebruiken bij hun recruitment-activiteiten ben ik beschikbaar als externe-recruiter. Met meerdere jaren ervaring als bureau-recruiter en corporate-recruiter weet ik als geen ander wat er bij recruitment komt kijken. Ik weet dus precies waar ik kan ontlasten.

Recruitment-advies

Een goed gestroomlijnd recruitment-apparaat is onontbeerlijk voor elk bedrijf en organisatie. Echter, in de huidige tijd waar de arbeidsmarkt erg dynamisch kan zijn, kan het soms lastig zijn om de juiste invulling te vinden. Als adviseur help en ondersteun ik om het huidige recruitment-apparaat te optimaliseren en waar nodig te vernieuwen.

Ziet u toegevoegde waarde voor uw bedrijf, organisatie of voor uzelf?

Klik hier voor het maken van een afspraak!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...